dinsdag 21 februari 2017

Eindelijk weer gelopen

Afbeeldingsresultaat voor rolstoelwandelen
Vandaag heb ik voor het eerst sinds weken weer mee kunnen lopen tijdens het rolstoelwandelen. Heerlijk. Halverwege december heb ik een hielspoor opgelopen. Dat is een akelige blessure die zoals je al verwacht, vooral pijnlijk is aan de hiel. Daarna ging ik naar Afrika, lekker warm, weinig tot geen last. Maar toen ik terug kwam eind januari, ging het helemaal mis. Eén keer liep ik nog mee achter een rolstoel en halverwege voelde ik al dat ik eigenlijk zou moeten stoppen. Maar ik kon natuurlijk niet ergens onderweg een rolstoel mét laten staan.
Door de pijnlijke hiel ging ik mijn voet kennelijk raar neerzetten met een vreemde blessure in de voorvoet tot gevolg... Mijn voet was pijnlijk en zwol iedere keer weer op, behalve die ene keer dat ik bij de dokter was. Hij kon dan ook niets ontdekken, grmpf. Ga je eindelijk een keer naar de dokter!
Maar goed, nu ben ik blij want vanochtend voor het eerst weer geprobeerd en het is gelukt. Vanmiddag heb ik rust gehouden, maar het valt niet tegen. Yoehoe!!!!!!!!!!!!

En... ik kreeg na afloop en dikke kus op mijn hand van de meneer met wie ik meestal loop. Dubbel feest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten